Aεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα

@ Αρχική A.O.K. Πως να έρθετε
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • blue color
  • green color
Οδηγίες PDF Εκτύπωση E-mail
Από Θήβα
Ερχόμενοι από την Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης βγαίνουμε στην έξοδο για Θήβα στο 80ο χλμ. και ακολουθούμε πινακίδες για Ελευσίνα και Ερυθρές. Στον περιφερειακό των Ερυθρών στρίβουμε δεξιά προς Πλαταιές (υπάρχει πινακίδα). Μόλις φτάσουμε στο χωριό ακολουθούμε την πινακίδα προς Αεραθλητικό Κέντρο ή περνάμε την πλατεία και στρίβουμε αριστερά στη τρίτη διασταύρωση. Η απογείωση είναι στο τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου.
Από Ελευσίνα
Ερχόμενοι από την Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος της Ελευσίνας στρίβουμε στην έξοδο προς Θήβα και συνεχίζουμε στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών Θηβών. Το ίδιο ισχύει και για όσους έρχονται από Αττική Οδό. Σε 35 χλμ. στον περιφερειακό των Ερυθρών στρίβουμε αριστερά προς Πλαταιές (υπάρχει πινακίδα). Μόλις φτάσουμε στο χωριό ακολουθούμε την πινακίδα προς Αεραθλητικό Κέντρο ή περνάμε την πλατεία και στρίβουμε αριστερά στη τρίτη διασταύρωση. Η απογείωση είναι στο τέλος του ασφαλτοστρωμένου δρόμου.


Οδηγίες σε μεγαλύτερο χάρτη


Οδηγίες σε μεγαλύτερο χάρτη
 

Καιρός Live

sky.gr

sky.gr αλεξίπτωτο πλαγιάς παραπέντε paraglidingsky.gr paragliding


Αμφίκλεια Open 2009

Ο αγώνας της Αμφίκλειας για το 2009 δεν συνοδεύτηκε από κατάλληλες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να μην γίνει καμία αγωνιστική ημέρα. Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις.